Hvalpekøb

Vores tæver er hjerteundersøgt (endocardiose) og testet for Curly Coated Syndrome (CCS) og Episodic Falling Syndrome (EFS), som det påkræves af DKK. Derudover vil de også blive undersøgt for patella luxation, øjenlysning og syringomyeli, inden de kommer til at indgå i avl.

Cavalier Klubbens hjemmeside kan man læse mere om de forskellige sygdomme og undersøgelser.
Når du vælger en af mine hvalpe, vælger du et familiemedlem, der er født og opvokset i min stue.

Du kan ikke selv vælge hvilken hvalp du vil købe, da det er vigtigt at hvalp og familie passer sammen. Derfor vælger vi hvilken hvalp der passer bedst når de er omkring 7 uger.

Når hvalpene rejser herfra er de sundhedstjekket af en dyrlæge, vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Alle hvalpe vil desuden være undersøgt af en kendt osteopat så vi er sikre på at alt er som det skal være.

De vil være DNA testet for EFS og CCS eller være fri via forældrene.

Med hvalpene følger stambog fra DKK.

Derudover medfølger der:

  • Sundhedsattest udfærdiget af dyrlægen på hver enkelt hvalp.
  • Hvalpene har fået ormekur
  • Mad til den første tid
  • Halsbånd
  • Tæppe der lugter af mor og søskende
  • Et stykke legetøj som de er kendt med og lidt tyggeting
  • Prutte poser og andre nødvendige småting
  • Råd og vejledning i hele hundens levetid
  • Medlemskab af Cavalier Klubben resten af året


Vores forventninger til hvalpekøbere

Du (hele familien) skal komme på besøg flere gange inden du får en hvalp med hjem. De er ”mine børn” og jeg vil være sikker på de får det godt og er fortrolige med deres nye familie.

Mine hvalpe sælges udelukkende som familiehunde og skal derfor leve sammen med jer som en del af familien.

I vil få en masse information om pasning og pleje samt træning og evt. udstilling af det lille nye familiemedlem. I er altid velkommen til at kontakte os hvis der er brug for råd og vejledning og vi vil så gerne have mulighed for at følge med i, hvordan det går med hvalpen i dens liv og vil gerne løbende modtage billeder.

Hvis det på et eller andet tidspunkt bliver nødvendigt at finde et andet ”hjem” til hunden skal vi kontaktes først og hjælper gerne med omplacering. Ifølge vores kontrakt har vi genkøbsret på vores hvalpe for et symbolsk beløb. Vi vil vide hvor vores ”guldklumper” er.

Status på hvalpe

Vi planlægger hvalpe start 2022.

Da vi kun har få tæver kan vi ikke sige noget om ventetid på en hvalp. Det er derfor ikke muligt at blive skrevet på vores ”interesseliste” før ca. 6 måneder før forventet parring og fødsel. Det koster ikke noget at stå på listen. Vi vil bare gerne have info om hvis man har fået en anden hvalp.

Ved interesse i en hvalp, så send os en besked via hjemmesiden med beskrivelse af jeres familie, hvordan i bor, hvordan jeres hverdag er og hvilke ønsker I har for en kommende hvalp – og hvorfor skal vi vælge lige netop jeres familie til en af vores hvalpe?

Kennel CavalierLove

Kamma Hansen